JUSTICE for Beng Hock! 莫让明福 死不瞑目! 林冠英:民联秉持原则,为马来西亚人斗争 Pulau Pinang cuba pulihkan pilihan raya kerajaan tempatan Golongan Mak Nyah ialah Warganegara Malaysia juga, dengan Hak Perlembagaan untuk Bebas daripada Diskriminasi Penang’s eight big headaches 檳最大型中秋嘉年華918上演 Kenyataan Akhbar Pimpinan Pakatan Rakyat 26 Ogos 2010 明德拨款依然空等待 New BN move ruffles feathers in Komtar DAP Leaders Must Be Careful

18% Melayu yang diperuntukan tapak perniagaan MPPP, jangan menyalahkan Pakatan Rakyat

Kenyataan Media oleh Chow Kon Yeow, Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (Kerjaan Tempatan dan Pengurusan Lalu Lintas)

Yang DiPertua Dewan Perniagaan Melayu Pulau Pinang (DPMPP) Rizal Faris Mohideen Abdul Kadir telah menggunakan statistik hanya 18% Melayu diperuntukan kepada orang Melayu untuk menuduh kerajaan Pakatan Rakyat meninggirkan orang Melayu di Pulau Pinang.

Tetapi Rizal sengaja tidak mahu menerangkan bahawa 18% ini adalah angka yang terkumpul sejak adanya MPPP dan zaman pemerintahan Barisan Nasional.

Kenyataan Penuh

VN:F [1.9.3_1094]
Rating: +4 (from 4 votes)
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Live
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Netvibes
  • Yahoo! Bookmarks
  • NewsVine
  • Reddit
  • Print
  • blogmarks
  • Blogosphere News
  • QQ书签
  • Yahoo! Buzz

Leave a Response